Over mijzelf

anniescholte

Mijn naam is Annie Scholte. 
Geboren in 1958. 

Mijn aangeboren paragnostische gaven ontdekte ik al heel jong door voorspellende dromen en bij het aanraken van mensen tijdens massage. Meer en meer ging ik me verdiepen in de kwantum materie, zeker toen ik op afstand mensen begon te behandelen. Na lang zoeken vond ik mijn herkenning in het boek van Lynne Mc Taggert, het intentie experiment.

Tijdens mijn bezoek aan Engeland vond ik delen van mijn vorig leven terug. Mijn toenmalige huwelijk was er met mijn grote liefde John Grant. Ook zijn graf dat ik tijdens uittredingen al had gezien en omschreven in mijn boek vond ik er. De zielsherkenning was er meteen in dit leven en tot op de dag van vandaag werken wij samen. Mijn naam was in Engeland Marie-Ann. Bijzonder was dat ik mijn huidige naam veelal afkortte met Ann.

Samen met Jelle Veeman ontwikkelde ik de STAR opleiding. Toegespitst op de nieuwe energie. Zie kopje opleidingen.

Het geleid schrijven is de doorbraak geweest in het fenomeen: Is er leven na de dood. Het laatste deel van het boek is door hem geschreven door middel van geleid schrijven. De Nederlandse en Engelstalige boeken vertellen over een onverbrekelijke band na het overgaan van dit aardse leven.

Life is never ending, like the seasons with her rain and snow. After every single life, there is a new beginning. Like after every night, there will be a sunrise. Over and over, a never ending cycle.    

Een korte intro van de achterflap met één van de gedichten hieronder

albatros klein

Because our soul love
is so strong
It’s hard after you’re dead
to carry on

A part of my soul, also passed away
And misses you, every day

But because your soul
Is melt with mine
I caress  your part
With me, all the time

And  so you’re in me
And we live together
To share our love
And forever to be
Bounded to Eternity

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.anniescholte.nl