Onzichtbare Liefde, een groet uit de hemel

Leven is oneindig als de jaargetijden met haar sneeuw en regen. En na ieder leven is er weer een nieuw begin zoals na iedere nacht de dag weer komt. Opnieuw en opnieuw.

Daarover schrijven we ons boek Onzichtbare liefde, waarin de bijzondere band wordt weergegeven die wij voor en na het overlijden hebben.

Al van kinds af aan heb ik “voorspellende dromen” die helemaal niet aannemelijk zijn, maar dan toch gebeuren. Het moment dat ik mijn grote liefde ontmoette, is het keerpunt in mijn leven. Helaas hadden we geen kans onze liefde uit te diepen.

Enige tijd daarna ontdek ik het geleid schrijven ook wel automatisch schrift genoemd. En samen gaan we schrijven. Eerst onhandig maar steeds duidelijker en goed leesbaar geeft hij door hoe het is om over te gaan en hoe het daar is en dat hij bij me blijft tot ik ook overga. Zo ontwikkelden we een schrijfteken en is het alsof de mobiele telefoon gaat als ik een prik krijg. Dan pak ik mijn notitieboek en schrijft hij wat hij wil vertellen. We schrijven vanaf september 2009 en leven ons leven samen verder in een verschillende energie.
Ondertussen is het boek vertaalt in het Engels en wordt het gelezen in Amerika: De titel is vanzelfsprekend Invisible Love. Echter de subtitel is: The stroke of "An Albatross".

Ik heb de boodschap deze ervaringen te delen in de hoop dat mensen die een dierbare verloren hebben er hun troost uit mogen putten. Ook willen we mensen graag wijzen op de tekenen die onze overleden dierbaren geven om ons te laten weten dat ze nog veel bij ons zijn om ons te beschermen en te steunen. Daarnaast willen we dit boek graag delen met die mensen die al weten dat er meer is tussen hemel en aarde en dat ons leven niet stopt bij het sterven. We werpen alleen ons fysieke jasje af, maar onze geest en ziel zijn onsterfelijk.

ISBN 97890 8954 3325

Te bestellen via gigaboek.nl